0031-646595125

info@feenstra-safetyconsulting.nl

Follow Us:

Advisering over trainingen / opleidingen voor uw medewerkers

Heb je vandaag veilig gewerkt,
of heb je geluk gehad?

Buiten het feit om dat de technische veiligheid binnen uw organisatie cruciaal is speelt de veiligheidscultuur binnen uw organisatie ook een erg belangrijke rol. Daarom is het investeren in een veiligheidscultuurtraining of veiligheidsgedragstraining essentieel om de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten.

Er zijn tientallen trainingen die gegeven kunnen worden. Door met de werknemers te praten en te bekijken hoe de werkzaamheden verlopen kunnen we heel gericht bepalen welke training geschikt is voor de medewerker(s). 

Enkele voorbeelden van trainingen staan hieronder kort beschreven. Naast deze zijn er nog tientallen andere soorten trainingen

  • Veiligheidsbewustzijn 1 dag

    Door veiligheidsbewuste medewerkers wordt de veiligheid in uw organisatie aanmerkelijk vergroot. Risico’s worden eerder (h)erkend, opgelost en gemeld. Daarnaast bevordert veiligheidsbewustzijn het uiteindelijke gewenste veilige gedrag in het werk. Door het volgen van de bewustzijnstraining wordt een mentaliteits- en gedragsverandering beoogd op de werkvloer.

  • Leiderschap 1 dag

    De leidinggevende ontwikkelt een pro-actieve houding ten aanzien van veiligheid en leert medewerkers te motiveren om elkaar op een open positieve manier aan te spreken.

  • VCA Bssis / Vol 1 dag / E-learning

    In een VCA opleiding leren deelnemers in 1 dag alles over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Deze kennis en het veiligheidsbewustzijn vergroten de eigen veiligheid én die van collega's.

© 2022 Created Frank Feenstra