0031-646595125

info@feenstra-safetyconsulting.nl

Hogere veiligheidskundige

EHBO

Tijdens uw evenement is het belangrijk om goed te zorgen voor uw gasten. Daarom is het goed om EHBO’ers in te zetten, hoeveel EHBO’ers geadviseerd wordt ligt aan het evenement zelf en het aantal toeschouwers dat u verwacht. Bij minder dan 200 gelijktijdig aanwezige bezoekers/deelnemers dient de organisator zelf de inschatting te maken of bij het evenement de aanwezigheid van EHBO gewenst is. Heeft u tussen de 4000 en 5000 bezoekers dan zult u 5 EHBO’ers moeten hebben waarvan 1 de coördinator is.

Maar dan komt het terrein zelf nog in beeld en de aanvullende risico’s, denk bijvoorbeeld aan specifieke of kwetsbare doelgroep, zoals kinderen, ouderen, gehandicapten. Zware fysieke inspanning bij deelnemers, verwachting van bovenmatig gebruik van alcohol en/of middelen of dat er een verhoogd risico op letsel bij deelnemers en/of omstanders is.

Om dit alles goed te kunnen coördineren en om uw EHBO’ers zo snel als kan naar de juiste locatie te sturen kunt u vertrouwen op onze GPS trackers. De Coördinator kan zien welke EHBO’er (of tweetal) waar op het terrein is en zo zeer gerichte aansturing geven.

Rode kruis – Zandvoort

© 2022 Created Frank Feenstra