0031-646595125

info@feenstra-safetyconsulting.nl

GPS tracking - De "Helicopterview" voor uw evenement

Evenement op een groot terrein

Heeft u een groot evenementen terrein waar het publiek dichter op elkaar staat dan kunt u door de drukte snel het overzicht verliezen waar welke hulpverlener staat. Is het terrein uitgestrekt zoals bij de Zwarte cross dan kunt u middels een “helikopter view” het overzicht terug krijgen.

Voor onze GPS trackers maakt het niet uit of de hulpverlener te voet, fiets of met een auto is, onze GPS trackers zijn dermate klein dat ze makkelijk meegenomen kinnen worden in een jaszak, tevens zijn ze voorzien van een magneet zodat ze vast “geplakt” kunnen worden in een hulpverleningsvoertuig.

Evenement in stad of dorp

Als u uw evenement in een stad of dorp houd dan kunt u gebruik maken van mobiele EHBO’ers of beveiligers. Middels onze GPS trackers kunt u precies zien waar welk team zich bevind.
Ons systeem is zo ingericht dat u de straatnamen en huisnummers kan aflezen van het scherm en daardoor u de aansturing vele malen efficiënter kan uitvoeren. Dit alles is een perfecte “helikopter view” voor de coördinator.

Iedereen met de juiste toegang kan de locaties bekijken van de in gezette medewerkers. Uiteraard kan er een scheiding aangebracht worden voor bepaalde groepen.

Wielerrondes

Wielerrondes worden vaak verreden over grote afstanden op de openbare weg. De omvang van het gemotoriseerde deel van de wielerkaravaan tijdens een wielerwedstrijd mag niet onderschat worden, vooral als het over grote evenementen gaat.

Om goed inzichtelijk te krijgen waar de kop en de staart van het peloton is kunt u gebruik maken van onze GPS trackers. Dit kunt u eenvoudig uitbreiden zodat de Ambulance, EHBO, verkenner, sluitrijder, technische dienst etc ook worden voorzien worden van onze GPS trackers. Zo krijgt u een goed overzichtsbeeld/helikopter view van uw evenement.

Wereldwijde inzet GPS trackers

Hieronder enkele voorbeelden van inzetten van de GPS trackers.

Hier is te zien hoe de plaatsing is van de GPS trackers en hoe de routes zijn geweest. Onze GPS trackers zijn wereldwijd inzetbaar.
De locaties die hieronder te zien zijn verschillen van Nederland, Bosnië en Griekenland.

© 2022 Created Frank Feenstra