0031-646595125

info@feenstra-safetyconsulting.nl

Hogere veiligheidskundige

TK-Star trackers
Producteigenschappen

Handzaam, stevig, (spat) waterdicht en duurzaam. Deze trackers zijn erg eenvoudig in gebruik. Simpel aanzetten en de rest volgt automatisch. De tracker zal automatisch zijn locatie weergeven op de map die u van ons krijgt. De coördinator
krijgt toegang tot deze map en zal de trackers kunnen volgen. Het enigste wat je als gebruiker zal moeten doen is de tracker aanzetten om daarna op te bergen.

Aangezien de trackers dermate klein zijn qua afmeting is deze goed op te bergen in een tas of jaszak. Tevens kan de tracker middels een veiligheidskoord om de nek gedragen worden. Er zit een SOS knop op de tracker, deze kan geactiveerd
worden middels de rode knop 3 seconden in te drukken. De melding wordt verzonden naar de coördinator, incl de exacte locatie van dat moment.


GEO-Fence

De TK-Star 109 kan onder gebruik maken van Geo-Fence. Geo-Fence is een “afbakening” van een gebied, zodra de tracker dit gebied verlaat, of juist binnenkomt, zal er een alarm afgeven worden.

Waterdichtheid

De TK-Star 109 heeft een IP66 classificatie. Om volledig te kunnen vertrouwen op de trackers die wij leveren, hebben wij gekozen voor robuuste trackers die voldoende beschermd zijn tegen stof en regen. De trackers waar wij mee werken
zijn van hoogwaardig materiaal en hebben een IP66 classificatie welke uitermate geschikt zijn voor buiten.De IP66 classificatie geeft aan dat de tracker volledig beschermd is tegen stof en waterdicht is tot regen en golven van water.

Historische route

Onze server slaat de route op die is afgelegd door de tracker, zo kan er altijd een reconstructie plaats vinden indien dat nodig is. Deze gegevens worden 3 maanden na het evenement verwijderd van onze server.

Product specificaties

Afmeting – 50mm x 15mm x 50mmGewicht – 50 gram – GPS-nauwkeurigheid van 3 meter

Contact Info

© 2022 Created Frank Feenstra