0031-646595125

info@feenstra-safetyconsulting.nl

Toepassingsgebied

Er zijn tientallen voorbeelden te bedenken waarbij u gebruik kunt maken van onze GPS trackers. We zullen hieronder enkele voorbeelden beschrijven.


Mocht u vragen hebben of het voor uw toepassing wel kan neemt u dan gerust contact met ons op om samen te kijken naar een gewenste oplossing.

Wielerrondes
Wielerrondes worden vaak verreden over grote afstanden op de openbare weg. De omvang van het gemotoriseerde deel van de wielerkaravaan tijdens een wielerwedstrijd mag niet onderschat worden, vooral als het over grote evenementen gaat. Om goed inzichtelijk te krijgen waar de kop en de staart van het peloton is kunt u gebruik maken van onze GPS trackers. Dit kunt u eenvoudig uitbreiden zodat de Ambulance, EHBO, verkenner, sluitrijder, technische dienst etc ook worden voorzien worden van onze GPS trackers. Zo krijgt u een goed overzichtsbeeld van uw evenement. Hieronder een overzicht van een gemixte verkeersbeveiliging politie en civiele motorverkeersregelaars tijdens Amstel Gold Race.

Evenement in stad of dorp
Als u uw evenement in een stad of dorp houd dan kunt u gebruik maken van mobiele EHBO’ers of beveiligers. Middels onze GPS trackers kunt u precies zien waar welk team zich bevind. Blijkt bij een bepaalde straat (al dan niet met huisnummer) iets aan de hand is kunt u gericht het dichtstbijzijnde team aansturen. Dit kunt u zo goed doen omdat u beschikt over een “helikopter view”.

Tijdens de TT week in het centrum van Assen zijn op vele plekken bandjes en uiteenlopende acts op de verschillende podia in het centrum. Aangezien hier erg veel publiek op afkomt en alles erg ruim is opgezet. Daarom is een goede coördinatie van essentieel belang om zorg te dragen voor een vlotte en adequate hulpverlening. Het hele centrum staat in teken van TT_Festival!

TT Festival - Plattegrond
TT Festival – Plattegrond

Evenement op een evenementen terrein
Heeft u een groot evenementen terrein waar het publiek dichter op elkaar staat dan kunt u door de drukte snel het overzicht verliezen waar welke hulpverlener staat. Is het terrein uitgestrekt zoals bij de Zwarte cross dan kunt u middels een “helikopter view” het overzicht terug krijgen. Voor onze GPS trackers maakt het niet uit of de hulpverlener te voet, fiets of met een auto is, onze GPS trackers zijn dermate klein dat ze makkelijk meegenomen kinnen worden in een jaszak, tevens zijn ze voorzien van een veiligheidskoord welke onder de kleding om de nek gedragen kan worden.

Fietsende EHBO'ers
Rode kruis – Zandvoort

© 2022 Created Frank Feenstra